torstai 16. toukokuuta 2013

14.-16.6 Budapest, osa 1

Tiistaina iso osa päivästä meni autossa tien päällä. Ajettiin reittiä Praha-Brno-Bratislava-Budapest. Muuten matka sujui hyvin eikä törmätty isompiin ruuhkiin eikä tietöihin, mutta Prahasta lähtevä moottoritie oli ihan karmea. Lähemmäs pari sataa kilsaa ajettiin moottoritietä, joka oli kuin perunapelto. Ohituskaista oli vähän parempi, mutta siellä oli sitten koko ajan joku perseessä vaikka olisi ajanut 140 km/h... Muuten tie oli oikein hyvä. Ehjinä kuitenkin päästiin perille ja autokin vaikuttaa rääkin jälkeen ehjältä.

Hotellikin löytyi vaivatta ja on muuten ok, mutta sijainti keskustassa kaukana kisapaikasta on kyllä kaikkea muuta kuin hyvä. Viheralueita ei ole ja lähimpään minkäänlaiseen nurmikkoon/puistoon on matkaa lähemmäs kilsa. Ässä nyt nostaa jalkaa mihin vaan, mutta Valon kanssa on vähän haastavampaa. Positiivista on, että ruokapaikkoja on paljon ja ne ovat myöhään auki.

Keskiviikkona lähdettiin aamusta Maaritin, Anun ja Luun kanssa katsomaan kisapaikkaa ja käytiin siellä lenkillä. Kisapaikan ympäristö on kyllä ihan super. Heti kentän takana on iso varjoinen metsä, jossa on miellyttävä kävellä puiden varjossa lämpimälläkin säällä.

Lenkin jälkeen treffattiin muu joukkue ja käytiin treenaamassa läheisessä puistossa. Kovin kauaa ei pystynyt treenaamaan, kun oli sen verran lämmin, että koirille tuli hetkessä kamala hiki. Treenin jälkeen käytiin vielä toistamiseen lenkillä kisapaikan lähellä, kun seuraava kunnon ulkoilu oli koirille luvassa vasta torstaiaamuna...

Koirien viihdyttämisen jälkeen tuotiin koirat hotellille lepäämään ja lähdettiin lounalle ja pikaiselle Budapestin kierrokselle kesäisen lämpimässä säässä (käytiin katsomassa Tonavaa ;-)). Illalla käytiin vielä joukkuepalaverin jälkeen porukalla syömässä ja sen jälkeen kyllä uni maittoi.

Torstaina oli vuorossa treenit. Suomen vuoro oli jo aamusta ennen kymmentä ja sitä ennen pystytettiin Suomen leiri kisapaikalle. Mukana oli 2 telttaa, jotka ovat kyllä todella tarpeen. Kentällä ei ole minkäänlaista varjoa ja jo aamupäivällä oli varsin lämmin. Treeniaikaa oli jokaisella 3 minuuttia molemmissa kehissä. Ässä oli pätevä ja ehdittiin tehdä kaikki mitä piti ja vähän enemmänkin ja silti aikaa jäi molemmissa kehissä. Treenistä jäi siis tosi hyvä mieli vaikka Ässälle ehtikin tulla tosi kuuma. Kyllä Ässä osaa! Treenin jälkeen piipahdettiin eläinlääkärintarkastuksessa ja nyt ollaan hotellilla lepäämässä ennen avajaisia, jotka ovat vasta 16.30. Vaikka ajomatkaa kisapaikalle on reilu puoli tuntia ja tulee ylimääräistä ajelua, niin en halunnut pitää Ässää tänään koko päivää kisapaikan lämmössä, kun kisapäivä on jo huomenna.

Kuvia tulossa jossain vaiheessa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti