torstai 18. syyskuuta 2014

17.9 Rauhallinen päivä

Tälle päivälle oli muutenkin suunniteltu koirille lepopäivä fyysisten suoritteiden suhteen, kun Sirppa on vielä niin nuori ja Valon kanssa ei vielä uskalla revitellä ihan täysillä varpaan takia. Ässän hammasoperaation takia tytöille tosiaan tulikin lenkitön päivä. Eli jos jotain hyvää Ässän hammasjutusta etsiä, niin keskiviikko oli todellakin paras päivä lepäillä ja löydettiin Katjan vinkistä aivan ihan hammasjuttuihin erikoistunut lääkäri. Peukut pystyssä, että nyt saadaan Ässän suu kuntoon!

Potilas Saarinen <3

Aamupäivällä kello 10 oli Ässän operaation aika. Reikä putsattiin ja terveestä kudoksesta ommeltiin uusi fläppi kuolioituneen päälle. Operaatio meni hyvin ja alkuiltapäivä meni Ässän heräämistä valvoessa. Siinä ohessa Siri ja Valo saivat jäljestää laskettelurinteessä.

 
Siellä ne kipuavat!
Valon jälki kulki laskettelurinnettä ylös ja alas. Jälkeä talloessa tuli sen verran lämmin, että päätin jäädä rinteen alle katselemaan Valon jäljestystä ;-)
 
Alkuillasta Ässä oli jo sen verran pirteän näköinen, että uskallettiin jättää koirat yksin ja lähdettiin käymään Laajavuoren seikkailupuistossa kiipeilemässä köysipuistossa. Oli kivaa ja mä todella ylitin itseni ja selvisin hengissä vaikeimman radankin! Seuraavana aamuna kyllä tunsi kiipeilleensä.
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti